11 Temmuz 2013 Perşembe

Beruby ile İnternetin Her Alanından Para Kazanın

Bugün sizlere internette para kazandıran tüm olanakları tek bir yerde toplamak misyonunu edinmiş bir sistemden bassedeceğim. 
Sistemin Adı Beruby.. Güvenilirliğini ispatlamış, onlarca farklı ülkede hizmet veren bir sistemdir.
Sistemin para kazandırmak için birçok mantığı bulunmaktadır.
Yöntemlerden bazıları şöyledir.

 Temel olarak 300′den fazla mağazada gerçekleştirdiğiniz her alışveriş için TL olarak gelir elde edecek ve bunu beruby bakiyenizde göreceksiniz. Bu gelirler web sitelerinin beruby'e verdiği komisyonlardan geliyor ve beruby bunun%100'ünü kullanıcılara dağıtıyor.

* Yüzlerce mağaza online alışverişlerde ya da fiziksel mağazalarda kullanılmak üzere kuponlar ya da indirim kodları sunuyor. beruby tüm bu kuponları tek bir yerde topluyor böylece alışverişlerinizi indirimli şekilde yapıp tasarruf edebiliyorsunuz.

* beruby bakiyenizdeki birikimlerinizi arttırmak amacıyla alışveriş yapmadan para kazanabileceğiniz birçok yöntem sunuyor (mesela anket doldurmak, video izlemek, sitelere kayıt olmak vb.).

beruby 2007 temmuz ayında İspanya'da kurulmuştur ve bugün 14 ülkede faaliyet göstermektedir. Şirket 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya ulaşmış, yıllık olarak 20 milyon Euro satış hacmi sahip, aylık 2,5 milyon ziyaret almakta ve 10 milyon sayfa gösterimine sahiptir. 

Resmi büyük görmek için üstüne tıklayınız.
http://egitim-akademisi.blogspot.com

Bu Güzel Sisteme Üye Olmak İçin Tek Yapmanız Gereken Alttaki Bannere Tıklayıp Üye Bilgilerinizi Doğru Şekilde Girmektedir. Sistem Sizi Yönlendirecektir.
Buraya Tıklayın ------  beruby.com - Güne biriktirerek başlayın




BENZER KONULAR
Facebook ve Twitter Hesaplarından Para Kazanmak
Web Sitesi Yaratma Kılavuzu (Süper Kaynak)
Profesyonel Satış ve Pazarlama El Kitabı -1


DMCA.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder