15 Temmuz 2013 Pazartesi

Rock'n Coke alanındaki muhabir bildiriyor

Rock'n Coke alanındaki muhabir bildiriyor : ' Evet sayın seyirciler, burada eğlence son sürat devam ediyor. Delicesine delicesine eğleniyorlar.. Gençler kendilerine özel böyle bir festival düzenlendiği için gerçekten de çok mutlu'..

Parmaklar 'horn' işaretini yaparken ağızlarda Duman'dan 'lem yelid velem löp yutar', Mor ve Ötesi'nden 'iki gözüm kadar eminim sen yoksun (Tanrı)', Ozzy Osbourne'dan 'Şeytanın oğlu Crowley'e övgü'..
Ve daha niceleri..

2010'da, Rock'n Coke festivallerinde yalnızca çevre esnaflar dahilinde yapılan araştırmada en fazla tüketilen ürün listesinin başında 'prezervatif' yer alıyordu, ikinci sıra da ise 'içki.'

Gençlik ! Deli gibi akıyor kanın, tutkulusun, heyecanlısın, arzulu ve isteklisin. Lakin şeytan seni tabiatın ve zaafından yakalıyor, bilesin.

Şimdi.. Senin için nacizane bazı tespitlerim olacak.

Müzik endüstrisini kumanda eden güçün kimlere ait olduğunu bilirsen, horn işaretinin bu endüstriye kazandırılmasındaki esas sebebi görebilirsin.

İşaretler saf'a yönelik rota çizer.
O işareti müzik endüstrisine kazandıranlar, tarafını senin iradene bırakmadan çiziyor ve o işaret ile taraf arasındaki bağlantıyı ellerine sunuyor*.

Rock'n Roll nedir diye düşündün mü?
Rock, şeytani yapılanmaların (illuminati, bilderberg, cfr, adl, moon, ku klux klan vs.) ağababalarının, sosyal'e ve yaşama ait dejenerasyon çalışmalarında sana yönlendirdikleri projenin adıdır.
Kalpleri mahvet ve sabitle !
Zira günah yalnızca paslaştırır, yanar ise arınır.
Taşlar yanar ise parçalanır.
Roll, yuvarlanmak demektir, bu projenin amacını yaşaması adına gerçekleştirilen son vuruştur.

Rock'n Roll = Cehenneme yuvarlanan kaya.

Rock'n Coke, ara ara kalbine el atıp durumunu kolaçan eder. O'nun için bir zehir. Coca-cola'nın finanse ettiği şeytani bir komplo.
Sen eğlen diye.

Bu, karda uyumak gibi..
İyi uykular gençlik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder