14 Temmuz 2013 Pazar

zeolit

Z-E-O-L-İ-T =ZE(hir) OLİT(minerali ) ( sulu aliminyum silkatlar )

İLUMİNATİNİN bitmek bilmeyen nörotoksik aliminumla kitleleri yavaş yavaş zehirlemekte ve beyinlerini köreltip zombilere çevirme projeleri yöntemleri bitmek bilmiyor.

Bakın belkide en büyük şerefsizliklerini nasıl icra etmişler.Başlı başına bir sektörü manuple ederek tüm dünyaya aliminyumlu su içiriyorlar.
Arıtıcınızın son filtresinde bu resimdeki gibi zeolit taşlardan varsa ciddi derece aliminyuma maruz kalıyorsunuz demektir. Çünkü arıtıcınız suyu saf suya kadar arıtıktan sonra bu filtreden geçtiğinde taşıyabildiği kadar aliminyumla nörotoksik suya çevirmekte. Birçok damacana sularıda benzer filtrelerden geçirildiği için damacana suların (ÖZELLİKLEDE YOSUN TUTMAYANLAR ) yüksek nörotoksik aliminyumlu su oldunu söyleyebiliriz.Üstelik bir düşünsenize 15 gün tatile çıktınız ve eve geldinizde zeolit filtrede bekleye bekleye konsantre nörotoksik aliminyum olmuş suyu alıp bebeğinize içirdiğinizi .
Bunlar bukadar şerefsizler işte.



Arıtıcılardaki bir başka tehlikeyse bu arıtıcı sularına şayet tuz katmıyorsanız saf su içiyor ve sindirim sistemine ciddi zarar verirken üstelik hızla mineral madde kaybediyorsunuz . çünkü vücut bu suyu kendinde olan tuz ile tuzlandırıp idrarla terle atarkende bu verdiği tuz ve mineraleri ister istemez kaybediyor. Kulaktan dolma bilgilerle bu arıtıcıların son filtelerindeki zeolitin suyun tadını ve tuzunu ayarladını zanediyor birkısım esnaf. oysaki bu filtre insanın içti sular için değilde daha çok endüstriel arıtma amaçlı kullanılan filtrelerdir. Sektör tamamı ile daha fazla filtrenin yeraldığı ve daha üst model miş gibi gösterip pahalıya satma taktiği için bu zeolit filtreyi adapte etmiştir aklınca.

Saf su içmekle en riskil salık problemi yaşayan kesimse kadınlardır .
Çünkü hızla kendi minerallerini kaybeden kadın ;hamile kaldığında bebek vücudunun geri kalan mineralleride çekerek ya annenin ya bebeyin yahut her ikisininde ciddi derece etkileneceğimineral eksikliğine balı MS , Kemik erimesi;astım;bronşit gibi rahatsızlıklar yaşayabilirler. Yahut düşük yapabilirler.

Zeolit diş macunlarında beyazlatıcı olarak ve tuzdaki sodyum alminyum silikat adındaki zeolit türevi olan ve ciddi kemik erimesi problemlerine neden olan topaklanma önleyici diye katılan eski simyada yahudi zehiri olarak bilinen maddedir.

Bu tarihi yahudi zehirini şifa olarak bile lanse edenler var sanal ortamda.

Yani "su içene yılan bile dokunmaz" derler bu yılandan bile lanet iluminati ve yılan beyinli adi şerefsiz yandaşları bu caniliği dahi yapıp bizi brakın kundaktaki bebeklerimize bile bizim elimizle zehir içirtecek kadar zıvanadan çıkmışlar. Allah bu ramazanı şerifte oruç atımız suya bile zehir katmaktan çekinmeyen bu zihniyetin Allah'ım katındaki en büyük sayı adedince dilerimki tez vakitte belalarını ver . Sizde buyurun suyunuzu zehirleyenlerin tez vakit belalarını bulmaları için beduayı aynı şekilde yapın .Birimizinki kabul olsa yeter bu şerefsizlere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder